Αρχείο

Please reload

Ετήσια Έκθεση Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων Χαρακτικής, Διακοσμητικών Εφαρμογών & Κοσμήματος.

August 30, 2018

Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους ! Αρχίζουμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά από τις καλοκαιρινές αποδράσεις, όσοι από εμάς είχαν τη δυνατότητα να δροσίσουν και να ανακουφίσουν ένα αρκετά έντονο, ομολογουμένως, καλοκαίρι.

 

Στην Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων θεωρούμε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανανεωθείς και να αλλάξεις παραστάσεις, είναι μέσα από οποιασδήποτε μορφής δημιουργική έκφραση. Σου δίνει τη δυνατότητα να εκτονωθείς, να μετασχηματίσεις ό,τι έχεις μέσα σου ως όνειρο, ως ταλέντο, ως άρρητη έκφραση, που σε ολοκληρώνει, σε πληρεί, σε μετασχηματίζει.

 

Έτσι, σε ένα δυναμικό come back και φέτος το Σεπτέμβριο, διοργανώνουμε την καθιερωμένη και άκρως ελκυστική, ετήσια έκθεση των καλλιτεχνικών εργαστηρίων μας, για όσους θέλουν να απολαύσουν όλα όσα δημιουργήσαμε στα τμήματα Χαρακτικής, Διακοσμητικών Εφαρμογών και Κοσμήματος.

 

Είναι μια καλή ευκαιρία για μια καλή αρχή στη φετινή σεζόν και σαφώς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εμπνευστούμε, να χαλαρώσουμε, να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τη γνώση, που μας προσφέρουν οι καθηγητές, η εξειδίκευση και η πρακτική σε κάθε τμήμα.

 

Μέχρι να τα πούμε από κοντά, λοιπόν, να περνάτε υπέροχα, κάνοντας κάθε στιγμή δημιουργική!

 

 

 

Please reload

Δημοσιεύσεις

Please reload

210 8102020

Λεωφ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια, 15235, Αθήνα

  • facebook

©2016 BY ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ