top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαElectra Porfiri

Απολογισμός Χρονιάς & νέο Δ.Σ. Συλλόγου

Αν και βρισκόμαστε στο final countdown του 2017, εμείς ερχόμαστε με κάποια φρέσκα νέα, τα οποία θα καθορίσουν καταλυτικά τόσο την ανάπτυξη, όσο και την πορεία της Ελεύθερης Έκφρασης Γυναικών Βριλησσίων και το 2018.

Οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν δημιουργικοί και έντονοι για αρκετούς, αλλά και δύσκολοι για κάποιους άλλους, όπως για πολλές οικογένειες της Μάνδρας Αττικής, οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου, λοιπόν, επισκεφτήκαμε και παραδώσαμε διατακτικές Supermarket, ανακουφίζοντας αρκετές οικογένειες, που τις είχαν ανάγκη. Επίσης, κάτω από το ίδιο πλαίσιο, θα διατεθεί και ποσότητα λαδιού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διέθεσε όλα τα έσοδά του από τα Βazaar, που διοργάνωσε λίγο πριν εκπνεύσει το 2017.

Ταυτόχρονα, όλες οι διεργασίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. έγιναν με επιτυχία στα γραφεία μας, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Τα εκλεγμένα μέλη συνήλθαν στις 20 Δεκεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση της κας Μαρίας Γριμάνη, με σκοπό τη συγκρότηση του νέου ΔΣ, το οποίο έχει ως εξής:

Μαρία Γριμάνη - Πρόεδρος

Δαφνούλη Κική - Αντιπρόεδρος

Καλούδη Χάρις – Γενική Γραμματέας

Μακαρούνα - Νικολοπούλου Καίτη - Ταμίας Στασινοπούλου Τζένη – Ειδική Γραμματέας

Μπουρνιώτη Ελπίδα – Υπεύθυνη Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Μαντινίδου Σοφία – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πασχαλίδη Αρετή – Υπεύθυνη Ομάδων Εργασίας Παππά Βιργινία -Μέλος

Αναπληρωματικά Μέλη: Μαυρουδάκη Γραμματική

(με συμμετοχή στην Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων) & Μάρθα Θεοχάρη.

Καλή χρονιά σε όλους!

133 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page