top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαElectra Porfiri

Δίνουμε ζωή - Είναι στο αίμα μας!

Η Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων στηρίζει ενεργά το 10ήμερο Ενημέρωσης & Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Βριλησσίων. Από τις 6-16 Σεπτεμβρίου 2017 σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς:

10ήμερο Ενημέρωσης & Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα Βριλήσσια

- στην έκτακτη #εθελοντική #αιμοδοσία στα γραφεία του Βριλήσσια -Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 – 20:00. Ταυτόχρονα, με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε όσους το επιθυμούν.

Η Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία

- στην #Λαμπαδηδρομία που θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 18:00. Τη φλόγα θα ανάψει η Ολυμπιονίκης ΝΙΚΗ MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στην διασταύρωση Σισμανογλείου και Πεντέλης, όπου θα ενωθούν όλες οι ομάδες λαμπαδηδρόμων με τους ΘΑΝΟ ΤΣΙΡΙΚΟ, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καταδύσεων και την ομάδα των Παγκορασίδων Β’ του Ε.Σ.Ν Βριλήσσια Handball, Πρωταθλητριών Αττικής 2016-2017 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα τερματίσουν στη πλατεία Αναλήψεως όπου θα τους υποδεχθεί η φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσιων, θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί επισήμων και θα δοθούν αναμνηστικά στους λαμπαδηδοδρόμους.

- στην 2η Εθελοντική #Αιμοδοσία, που θα γίνει σε συνεργασία με τον ΟΚΠΑ το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 – 13:00 (72η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του #Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"), στο 1ο Δημοτικό Βριλησσίων (Φλωρίνης και Κύπρου). Ταυτόχρονα, με τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε όσους το επιθυμούν.

- στην επιστημονική #ημερίδα ενημέρωσης για το σχεδιασμό αναδιοργάνωσης του Εθνικού Συστήματος Αιμοδοσίας, που επιχειρεί το Ε.ΚΕ.Α., με κεντρική ομιλήτρια την κα Χάρις Ματσούκα, Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ και τον Δ/ντη του ΕΚΕΑ, κο Κων/νο Σταμούλη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο ΤΥΠΕΤ (Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης).

Οι δράσεις αυτές προωθήθηκαν και υλοποιούνται άμεσα, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πολυμεταγγιζομένων ασθενών, όπως οι ασθενείς με Μεσογειακή αναιμία, που συχνά ταλαιπωρούνται για να εξασφαλίσουν τις μεταγγίσεις τους, κατά τη διάρκεια του:"Δίνουμε Ζωή - Είναι στο Αίμα μας".

bottom of page