top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαElectra Porfiri

2 εκθέσεις το Μάιο, Άνοιξη 365 μέρες το χρόνο!

Έρχεται το καλοκαίρι σιγά-σιγά κι εμείς αφήνουμε, με τις καλύτερες και πιο δημιουργικές εντυπώσεις, μια χρονιά η οποία τα είχε όλα! Γεμάτη πολλές δραστηριότητες, νέους συνεργάτες, φίλους παλιούς, καινούριους, στιγμές συγκινητικές, στιγμές ανεξίτηλες, μια αδιάκοπη και δροσερή ζύμωση, η οποία μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα του Συλλόγου μας.

Να αναπτύξουμε και να εδραιώσουμε το πνεύμα της αλληλεγγύης, της δημιουργίας και του πολιτισμού σε όλο και περισσότερο κόσμο, που μας προσεγγίζει, αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε μικρού πυρήνα και αναδεικνύει με την παρουσία του, το γεγονός ότι όλοι μαζί κάνουμε τη μέρα και τον τόπο μας καλύτερο.

Αποκορύφωμα της υπέροχης αυτής χρονιάς ήταν τα 2 τελευταία Σ/Κ του Μαΐου, οπότε και πραγματοποιήθηκαν 2 σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των εργαστηρίων της Ελεύθερης Έκφρασης Γυναικών Βριλησσίων. Στις 20 & 21 Μαΐου είχαμε την έκθεση Κοσμήματος, με συμμετέχοντες από τα τμήματα του Δημήτρη Νικολαΐδη & της Ευγενίας Γιαννοπούλου, ενώ στις 27 & 28 Μαΐου η 2η έκθεση έλαβε χώρα, αφιερωμένη στις Διακοσμητικές Εφαρμογές με τους συμμετέχοντες από τα τμήματα της Έφης Καμπουρέλη.

Πέρα από το πλήθος κόσμου, τη Δημοτική Αρχή και πολλών άλλων σημαντικών παραγόντων που μας τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, τους εξαίρετους καθηγητές των τμημάτων μας. Μας χάρισαν τα φώτα τους, την τεχνογνωσία και πάνω από όλα την ευκαιρία να εκφράσουμε δημιουργικά την αγάπη μας, να δουλέψουμε, να μάθουμε και να βγάλουμε εμπράκτως ένα κομμάτι από το μεράκι, τη φαντασία και την αισθητική καλλιέργεια του αντικειμένου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, απολαύσαμε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή και αναμένουμε με χαρά την έναρξη των νέων τμημάτων με περισσότερους φίλους και όρεξη για δουλειά. Χάρη στην πλούσια δράση και τη στήριξή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, με την έναρξη της νέας χρονιάς, θα λειτουργήσει τμήμα Χαρακτικής, με τον χαράκτη Μιλτιάδη Πεταλά (απόφοιτο ΑΣΚΤ).

Για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν κοντά μας, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τη συλλογή που ακολουθεί. Για όσους, πάλι, ήταν και είναι πάντα κοντά και θέλουν να μετέχουν ενεργά στα νέα μας τμήματα, μπορούν να καλέσουν για πληροφορίες και εγγραφή στα τηλ.: 210 8102020 & 6934274755 (Μαρία Γριμάνη).

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και κρατάμε την υπόσχεση ότι θα γυρίσουμε ανανεωμένοι, με νέες ιδέες, έργα & μια μεγάλη αγκαλιά, που χωράει τους πάντες στην ομάδα!

bottom of page