top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαElectra Porfiri

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στην Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων

Η σημερινή βραδιά μεταμορφώθηκε σε μια αλησμόνητη εμπειρία, χάρη στη μοναδική παρουσία της κας Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήταν πληθωρική, φυσική, ζεστή κι αληθινή με όλους! Ένας ζωντανός χείμαρρος, που ξεδίπλωνε βήμα βήμα τη ζωή και το έργο της, δίνοντας όλες εκείνες τις μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, που ξεχωρίζουν όχι μόνο έναν καλλιτέχνη, αλλά πρωτίστως έναν πραγματικό Άνθρωπο, για το ήθος, το σθένος και τη στάση του στη ζωή.

Κάρμεν Ρουγγέρη & Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων

Πλήθος κόσμου, πολλή ζεστασιά, συγκίνηση, μοναδικά στιγμιότυπα, γέλιο, πραγματική επαφή και μια ακατάπαυστη ροή ζωντανής αφήγησης γύρω από το προσωπικό "παραμύθι" της Κάρμεν Ρουγγέρη, ήταν μερικά μόνο διακριτικά στοιχεία που στόλισαν και έστεψαν τη σημερινή εκδήλωσή μας με απόλυτη επιτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι μετείχαν με χαρά και μεράκι στην υλοποίηση της εκδήλωσης προς τιμήν της κας Κάρμεν Ρουγγέρη, τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι της κας Λίλιαν Καραμητσοπούλου, τα Εκπαιδευτήρια Καντά, όλα τα μέλη της ομάδας μας και φυσικά τους συμμετέχοντες, που έδωσαν ξεχωριστή νότα, παλμό και αμοιβαιότητα στη βραδιά! Φύγαμε γεμάτοι, δροσεροί και ορεξάτοι για τα επόμενα που έρχονται.

Εκτός από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά! Έδειξαν ζωηρή συμμετοχή, ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη ζωή και το έργο της. Η ίδια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, περνώντας ουσιαστικά μηνύματα, ιδιαίτερα πολύτιμα για την ανάπτυξή τους. Υπήρχε πολύ κέφι, αυθορμητισμός και μαζί τους αγγίξαμε όλοι το παιδί μέσα μας. Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε θερμά την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, που μας τίμησε με την παρουσία της και όλους εσάς που κάνατε τη βραδιά ξεχωριστή!

bottom of page