top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαElectra Porfiri

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να τιμά, να αγαπά και να κρατάει τις παραδόσεις. Έτσι, από μεθαύριο ξεκινά το καθιερωμένο μας Bazaar, που έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια. Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, τη χαρά της δημιουργίας και της θαλπωρής και καλούμε όλους τους αγαπημένους φίλους, που μάς στηρίζουν κάθε χρόνο, να έρθουν κοντά μας και φέτος, για να απολαύσουμε από κοινού τα νέα ταλέντα, τις νέες δημιουργίες, τη νέα μοιρασιά σε γνώση και αγάπη από τα καλλιτεχνικά μας τμήματα.

Δύο πληθωρικά σε αποκάλυψη, φαντασία και συμμετοχή Σ/Κ ακολουθούν, πρώτα με τα εκθέματα των Διακοσμητικών Εφαρμογών και κατόπιν με τις δημιουργίες από το τμήμα του Κοσμήματος. Το πρόγραμμα είναι λειτουργικό και οι ώρες ευέλικτες, ώστε να μπορούμε να χαλαρώσουμε παρέα, να ξεδιπλώσουμε τις νέες τεχνικές, να έρθουμε κοντά. Οι καθηγητές των τμημάτων θα είναι εκεί για όλες τις απορίες, που τυχόν ανακύψουν, αλλά και για τους νέους ενδιαφερόμενους, που θέλουν να μάθουν περισσότερα , να ενταχθούν και να καλλιεργήσουν την τέχνη του Κοσμήματος & των Διακοσμητικών Εφαρμογών.

Ο χώρος μας, όπως κάθε φορά, βρίσκεται στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ) στα Βριλήσσια και ο καιρός, από όσο ξέρουμε, είναι και θα παραμείνει… ανοιχτόκαρδος! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα σας δούμε όλους εκεί!

Christmas Bazaar Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων

bottom of page